Using PIA with SE

Post your questions about SoftEther VPN software here. Please answer questions if you can afford.
Post Reply
Conssole
Posts: 2
Joined: Tue Dec 03, 2019 1:29 am

Using PIA with SE

Post by Conssole » Tue Dec 03, 2019 1:34 am

So I have been using SE for a few months on my Linux(terminal) system. Works flawlessly

But I recently got PIA and am able to connect to it on my System, however when connect to SE traffic does not go through PIA. How would I do so?

rwebb616
Posts: 11
Joined: Tue Apr 28, 2015 2:36 am

Re: Using PIA with SE

Post by rwebb616 » Wed Dec 04, 2019 6:45 pm

It would help to not use acronyms as everyone does not know what you are referring to... PIA?

Rich

Conssole
Posts: 2
Joined: Tue Dec 03, 2019 1:29 am

Re: Using PIA with SE

Post by Conssole » Wed Dec 04, 2019 8:59 pm

Private Internet Access

Post Reply