Error Code 1 after about 24 hours uptime

Post your questions about SoftEther VPN software here. Please answer questions if you can afford.
Post Reply
Sysbgn
Posts: 4
Joined: Tue Nov 13, 2018 9:33 pm

Error Code 1 after about 24 hours uptime

Post by Sysbgn » Sat Dec 08, 2018 9:51 am

Hi, I have a problem with Softheter VPN server installed on both computers running Windows Server 2008 and 2016. Both of them work like a charm, but after about 24 hours they both reject new connections. Active connections are not affected at that time. If I restart the computers then everything is ok the next 24 hours. Could you please give me a clue what I could be missing in settings?
P.S I use secure Nat settings and local bridge if that is important.

jongova
Posts: 1
Joined: Fri Dec 14, 2018 7:53 am

Re: Error Code 1 after about 24 hours uptime

Post by jongova » Fri Dec 14, 2018 7:58 am

I have the same problem. Ive made a firewall exception, tried to restart the service of SoftEther, installed the software on a Win 7 and Server 2016, but i still cant find a solution!

thisjun
Posts: 2369
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:03 am

Re: Error Code 1 after about 24 hours uptime

Post by thisjun » Thu Jan 24, 2019 6:03 am

Why do you use SecureNAT and localbridge at the same time?

Sysbgn
Posts: 4
Joined: Tue Nov 13, 2018 9:33 pm

Re: Error Code 1 after about 24 hours uptime

Post by Sysbgn » Sun Feb 10, 2019 11:17 pm

Sorry I wrote it wrong. I tried both secure nat and local bridge settings and both stopped working in about 24 hours. Restarting the server machine solve the problem for new 24 hours.

Post Reply